Welkom bij Hotel Café ’t Meertje

Hotel Cafe 't MeertjeHet hotel bevindt zich in recreatiegebied de Vinkeveense Plassen. Hotel ’t Meertje biedt watersportfaciliteiten en gratis WiFi.

Elke functionele kamer is voorzien van een lichte inrichting met een donkere houten vloer. De kamers hebben een gedeelde badkamer en toilet, de badkamers zijn uitgerust met een douche.

U kunt genieten van een drankje in de bar, waar ook een biljarttafel en een dartbord aanwezig is. Verder zijn er vis- en duikactiviteiten beschikbaar in de directe omgeving van het hotel.

Met de auto bent u in 20 minuten in het Centrum van Amsterdam en Utrecht, in 15 minuten bij de Ziggo Dome, de Afas Live en de Amsterdam Arena.

De omgeving van de Vinkeveense Plassen is ook ideaal voor wandel- en fietstochten. Tevens is luchthaven Schiphol met de auto in 25 minuten te bereiken, de bloemenveiling in Aalsmeer met 20 minuten en bent u met de auto in 6 minuten bij de snelweg A2.

Ook voor de kostganger is het hier ideaal vertoeven. De prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend en het ontbijt is van maandag t/m vrijdag te gebruiken vanaf 05.30 uur. Na een dag van zware arbeid wordt er ’s avonds een goed en voedzaam dagmenu geserveerd.